De Playback Show 5 oktober 2024 gaat door; ruimte voor nog meer deelnemers

De Playback Show 5 oktober 2024 gaat door; ruimte voor nog meer deelnemers

Zet ‘m in je agenda: op zaterdag 5 oktober 2024 een nieuwe editie van de Playback Show in Oudemirdum. Meedoen is heel eenvoudig: ga nummers uitzoeken en repeteren! Geef je naam en leeftijd door vóór 21 september 2024, bij Rianne Koopman 06 2762 2802 of Jorinda Hendriks 06 1143 8681.

Update 16 September 2024: It Giet Oan!
Playback show gaat door WP 241005Goed nieuws: de Playback Show avond op zaterdag 5 oktober 2024 in het MFC It Klif Oudemirdum gaat door! De teller staat nu op 8 deelnemers, die hun playback kunsten gaan vertonen. We verklappen nog niet wat je gaat zien. Maar dat betekent ook, dat er nog  ruimte is voor meer artiesten op het podium. Dus er geldt nog steeds: DOE MEE, MELD JE AAN!!! Laat je unieke talenten zien en samen maken we een gevarieerd programma met onze muzikale performance.

Hup, het podium op met jouw favoriete song!
Het is weer tijd om je toffe podium-outfit af te stoffen en te laten zien hoe getalenteerd en uitzonderlijk wij hier zijn in Oudemirdum. MFC It Klif staat klaar  met geluid en licht; de zaal biedt genoeg ruimte voor al je fans.

Jonge en oude ‘artiesten’, serieuze kunst of juist meer amusement; alles en iedereen is welkom om er een onvergetelijke avond van te maken! Repertoire van ver voor 2000 of juist een hedendaagse hit, een tranentrekker, rock, disco, rap, Nederlandstalige pop of Fryske ferskes, jouw bijdrage kan rekenen op een welwillend oor.

Update 13 september 2024
Een tussenstand: er is nog plek voor deelnemers aan de Oudemirdum Playbackshow op zaterdag 5 oktober 2024.

Hoi Swifties, ben je al toe aan een optreden voor een groter publiek dan alleen tussen de schuifdeuren, met pake en beppe naast de pelletkachel? Dan hebben wij in de Playbackshow een podium voor jouw talent, met voldoende grote zaal om je hele familie en alle fans mee te nemen.

En hoe is het met jouw performance, Kleine Europapa? Bij de Playbackshow garanderen wij: geen camera’s en je kunt helemaal uit je blauwe shoulder pads gaan. Gewoon doen en met de nu bekende aanmeldingen komen we dan tot een mooi en gevarieerd programma.

En wat dacht je van dit stukje inspiratie?
Ik zing rap-rap-rap
Op de fatbike of de step;
Als ik op de bühne sta
Shout ik bla-bla-bla.

‘k Doe mijn breakdance pas;
Ben de coolste van de klas.
Met wat glitter en wat gel,
Is die show een kinderspel.

Dus neem je rapper bros mee,
Naar het MFC,
Doe mee, doe mee, doe mee.

Meedoen?
Geef je naam en leeftijd door vóór 21 september 2024, bij Rianne Koopman 06 2762 2802 of Jorinda Hendriks 06 1143 8681.

Programma
Kijk voor nadere informatie op de evenementen pagina bij Playback Show 5 oktober 2024.
Na de prijsuitreiking gaan we de avond afsluiten met een after-borrel en muziek dus wees welkom!

Playback Show MFC Oudemirdum 5 oktober 2024